Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem

Milenković, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Milenković, T. (2011). Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, Tomislav. "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, Tomislav. "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, T. (2011). 'Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković T. Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 13.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

T. Milenković, "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.