diplomski rad
Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine

Ivana Linardić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Linardić, I. (2011). Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960

Linardić, Ivana. "Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960

Linardić, Ivana. "Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960

Linardić, I. (2011). 'Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960

Linardić I. Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960

I. Linardić, "Utjecaj termina berbe i predtretmana enzimima i ultrazvukom na biološka i fizikalna svojstva soka od mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:779960