prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda

Jankec, Igor
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Jankec, I. (2011). Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, I. (2011). 'Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec I. Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

I. Jankec, "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.