prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda

Topolovac, Sanda
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Topolovac, S. (2011). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, S. (2011). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac S. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

S. Topolovac, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.