Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa
Grandić, M. (2011). Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, Marina. "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić, M. (2011). 'Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
Grandić M. Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329
M. Grandić, "Fenotipska karakterizacija bakterija mliječne kiseline iz hrvatskih autuhtonih prehrambenih proizvoda usporedbom klasične metode i metoda spektrometrije masa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:156329