Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Radišić, V. (2016). Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818
Radišić, Veronika. "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818
Radišić, Veronika. "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818
Radišić, V. (2016). 'Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818
Radišić V. Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818
V. Radišić, "Utjecaj glutena na adheziju probiotičkih sojeva na CACO-2 crijevne epitelne stanice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909818