Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Peršurić, Ž. (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785
Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785
Peršurić, Željka. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785
Peršurić, Ž. (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785
Peršurić Ž. Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785
Ž. Peršurić, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na fitosterole, skvalen i tokoferole repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416785