diplomski rad
Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura

Dana Mrvić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad

Mrvić, D. (2011). Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036

Mrvić, Dana. "Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036

Mrvić, Dana. "Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036

Mrvić, D. (2011). 'Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036

Mrvić D. Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036

D. Mrvić, "Funkcionalni i tehnološki aspekti pri odabiru probiotičkih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518036