diplomski rad
Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša

Ivana Topić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad

Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177

I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177