Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177