Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama

Marija Vidović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Vidović, M. (2011). Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293

Vidović, Marija. "Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293

Vidović, Marija. "Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293

Vidović, M. (2011). 'Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293

Vidović M. Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293

M. Vidović, "Validacija metode za određivanje antocijana u višnjama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213293