Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Grčević, Đ. (2011). Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421
Grčević, Đana. "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421
Grčević, Đana. "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421
Grčević, Đ. (2011). 'Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421
Grčević Đ. Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421
Đ. Grčević, "Utjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612421