Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta meda od bagrema

Kristina Dimc (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Dimc, K. (2011). Kvaliteta meda od bagrema (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280

Dimc, Kristina. "Kvaliteta meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280

Dimc, Kristina. "Kvaliteta meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280

Dimc, K. (2011). 'Kvaliteta meda od bagrema', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280

Dimc K. Kvaliteta meda od bagrema [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280

K. Dimc, "Kvaliteta meda od bagrema", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420280