Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Sušić, I. (2011). Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818
Sušić, Ina. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818
Sušić, Ina. "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818
Sušić, I. (2011). 'Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818
Sušić I. Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818
I. Sušić, "Utjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ul", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:420818