Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Martinac, M. (2011). Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486
Martinac, Mia. "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486
Martinac, Mia. "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486
Martinac, M. (2011). 'Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486
Martinac M. Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486
M. Martinac, "Kreiranje čajnih mješavina uz dodatak prirodnih sladila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:110486