Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Greblo, K. (2011). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753
Greblo, Kristina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753
Greblo, Kristina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753
Greblo, K. (2011). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753
Greblo K. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753
K. Greblo, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na antocijane u višnji Maraski", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:503753