Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Ivelić, M. (2010). Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507
Ivelić, Maja. "Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507
Ivelić, Maja. "Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507
Ivelić, M. (2010). 'Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507
Ivelić M. Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507
M. Ivelić, "Prehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654507