Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dragosavljević, J. (2010). Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407
Dragosavljević, Jelena. "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407
Dragosavljević, Jelena. "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407
Dragosavljević, J. (2010). 'Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407
Dragosavljević J. Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407
J. Dragosavljević, "Utjecaj vrste otapala i temperature na ekstrakciju polifenola kadulje (Salvia officinalis L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272407