Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jelečević, T. (2010). Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999
Jelečević, Tereza. "Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999
Jelečević, Tereza. "Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999
Jelečević, T. (2010). 'Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999
Jelečević T. Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 10.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999
T. Jelečević, "Kompetitivna ekskluzija patogena djelovanjem probiotičkih sojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:767999