završni rad
Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava

Josip Mioč (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Mioč, J. (2016). Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389

Mioč, Josip. "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389

Mioč, Josip. "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389

Mioč, J. (2016). 'Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389

Mioč J. Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389

J. Mioč, "Odgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210389