Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Zeko, A. (2010). ELISA u analitici hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085
Zeko, Antonija. "ELISA u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085
Zeko, Antonija. "ELISA u analitici hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085
Zeko, A. (2010). 'ELISA u analitici hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085
Zeko A. ELISA u analitici hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085
A. Zeko, "ELISA u analitici hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038085