Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Procjena vrste meda elektronskim jezikom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena vrste meda elektronskim jezikom

Budimir, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Budimir, I. (2010). Procjena vrste meda elektronskim jezikom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, Ivan. "Procjena vrste meda elektronskim jezikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir, I. (2010). 'Procjena vrste meda elektronskim jezikom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Budimir I. Procjena vrste meda elektronskim jezikom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

I. Budimir, "Procjena vrste meda elektronskim jezikom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174621

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.