prikaz prve stranice dokumenta Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom

Karačić, Andrea (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Karačić, A. (2010). Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

Karačić, Andrea. "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

Karačić, Andrea. "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

Karačić, A. (2010). 'Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

Karačić A. Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 26.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

A. Karačić, "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.