Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Karačić, A. (2010). Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647
Karačić, Andrea. "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647
Karačić, Andrea. "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647
Karačić, A. (2010). 'Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647
Karačić A. Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647
A. Karačić, "Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380647