prikaz prve stranice dokumenta Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80

Ratkaj, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Ratkaj, J. (2010). Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

Ratkaj, Jelena. "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

Ratkaj, Jelena. "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

Ratkaj, J. (2010). 'Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

Ratkaj J. Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

J. Ratkaj, "Fiziološka aktivnost kvasca Saccharomyces uvarum nakon optimizacije postupka odgorčavanja s Tweenom 80", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845995

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.