Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva

Krtalić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Krtalić, M. (2010). Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, Marija. "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić, M. (2010). 'Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Krtalić M. Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

M. Krtalić, "Flokulacijska sposobnost kvasca Saccharomyces uvarum tijekom doviranja piva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944806

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.