prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama

Đunđek, Sunčica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Đunđek, S. (2010). Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

Đunđek, Sunčica. "Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

Đunđek, Sunčica. "Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

Đunđek, S. (2010). 'Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

Đunđek S. Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

S. Đunđek, "Optimiranje jelovnika s posebnim potrebama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795703

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.