Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Peroš, A. (2010). Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015
Peroš, Ana. "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015
Peroš, Ana. "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015
Peroš, A. (2010). 'Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015
Peroš A. Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015
A. Peroš, "Priprema škrobnih sirovina za proizvodnju jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091015