završni rad
Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola

Fran Ivančić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Ivančić, F. (2016). Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374

Ivančić, Fran. "Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374

Ivančić, Fran. "Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374

Ivančić, F. (2016). 'Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374

Ivančić F. Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374

F. Ivančić, "Predobrada pšenične slame za proizvodnju bioetanola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952374