završni rad
Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana

Mikolaj, Elena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Mikolaj, E. (2017). Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

Mikolaj, Elena. "Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

Mikolaj, Elena. "Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

Mikolaj, E. (2017). 'Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

Mikolaj E. Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

E. Mikolaj, "Ekstrakcija lignana i fenolnih kiselina iz pogače lana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:881623

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.