završni rad
Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi

Ivana Hajdinjak (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Hajdinjak, I. (2017). Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374

Hajdinjak, Ivana. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374

Hajdinjak, Ivana. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374

Hajdinjak, I. (2017). 'Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374

Hajdinjak I. Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374

I. Hajdinjak, "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri povišenoj temperaturi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607374