završni rad
Proizvodnja biljnih ekstrakata

Klara Poljanec (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Poljanec, K. (2017). Proizvodnja biljnih ekstrakata (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273

Poljanec, Klara. "Proizvodnja biljnih ekstrakata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273

Poljanec, Klara. "Proizvodnja biljnih ekstrakata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273

Poljanec, K. (2017). 'Proizvodnja biljnih ekstrakata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273

Poljanec K. Proizvodnja biljnih ekstrakata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273

K. Poljanec, "Proizvodnja biljnih ekstrakata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383273