završni rad
Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda

Josip Petrić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Petrić, J. (2016). Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428

Petrić, Josip. "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428

Petrić, Josip. "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428

Petrić, J. (2016). 'Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428

Petrić J. Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428

J. Petrić, "Imunoenzimske (ELISA) metode u analitici prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:850428