Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Neki parametri kvalitete hrvatskog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Neki parametri kvalitete hrvatskog meda

Marušić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Marušić, J. (2010). Neki parametri kvalitete hrvatskog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, Jelena. "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, Jelena. "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić, J. (2010). 'Neki parametri kvalitete hrvatskog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Marušić J. Neki parametri kvalitete hrvatskog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

J. Marušić, "Neki parametri kvalitete hrvatskog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:222577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.