Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda

Maja Kordić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Kordić, M. (2010). Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599

Kordić, Maja. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599

Kordić, Maja. "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599

Kordić, M. (2010). 'Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599

Kordić M. Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599

M. Kordić, "Određivanje aktivnosti invertaze i dijastaze u različitim uzorcima meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483599