prikaz prve stranice dokumenta Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom

Klarić, Mirna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Klarić, M. (2010). Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

Klarić, Mirna. "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

Klarić, Mirna. "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

Klarić, M. (2010). 'Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

Klarić M. Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

M. Klarić, "Određivanje prisutnosti bakterije Listeria monocytogenes u svježjem kravljem siru imunoenzimskom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:458366

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.