diplomski rad
Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje

Kristina Božac (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Božac, K. (2010). Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, Kristina. "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, Kristina. "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac, K. (2010). 'Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

Božac K. Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869

K. Božac, "Antioksidacijska aktivnost u medu od kadulje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:414869