diplomski rad
Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi

Darija Hrnjkaš (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad

Hrnjkaš, D. (2016). Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, Darija. "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, Darija. "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš, D. (2016). 'Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

Hrnjkaš D. Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333

D. Hrnjkaš, "Prihvatljivost jela od kelja u djece školske dobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:109333