Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Pahel, N. (2009). Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996
Pahel, Nikolina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996
Pahel, Nikolina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996
Pahel, N. (2009). 'Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996
Pahel N. Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996
N. Pahel, "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996