prikaz prve stranice dokumenta Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine

Pahel, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Pahel, N. (2009). Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

Pahel, Nikolina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

Pahel, Nikolina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

Pahel, N. (2009). 'Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

Pahel N. Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

N. Pahel, "Određivanje karotenoidnih pigmenata u želiranim proizvodima mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:875996

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.