prikaz prve stranice dokumenta Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda

Adžić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Adžić, N. (2009). Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

Adžić, Nikolina. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

Adžić, Nikolina. "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

Adžić, N. (2009). 'Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

Adžić N. Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

N. Adžić, "Određivanje mikrobiološke ispravnosti ulaznih sirovina u proizvodnji kakao-proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579615

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.