Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)

Sabina Arnautović (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Arnautović, S. (2007). Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371

Arnautović, Sabina. "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371

Arnautović, Sabina. "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371

Arnautović, S. (2007). 'Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371

Arnautović S. Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371

S. Arnautović, "Utjecaj prerade na promjenu fenolnih spojeva i antioksidativni kapacitet bobica bazge (Sambucus nigra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:949371