diplomski rad
Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica

Mara Mikić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad

Mikić, M. (2007). Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, M. (2007). 'Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić M. Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

M. Mikić, "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704