završni rad
Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji

Sara Mikac (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Mikac, S. (2016). Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060

Mikac, Sara. "Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060

Mikac, Sara. "Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060

Mikac, S. (2016). 'Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060

Mikac S. Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060

S. Mikac, "Senzorska procjena meda koji nisu skloni kristalizaciji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:477060