završni rad
Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata

Martina Tolvajčić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Tolvajčić, M. (2016). Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800

Tolvajčić, Martina. "Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800

Tolvajčić, Martina. "Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800

Tolvajčić, M. (2016). 'Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800

Tolvajčić M. Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800

M. Tolvajčić, "Mikroorganizmi za fermentaciju lignoceluloznih hidrolizata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:092800