Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Romanović Zanchi, M. (2006). Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630
Romanović Zanchi, Marina. "Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630
Romanović Zanchi, Marina. "Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630
Romanović Zanchi, M. (2006). 'Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630
Romanović Zanchi M. Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630
M. Romanović Zanchi, "Korelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432630