Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehničku termodinamiku
Citirajte ovaj rad
Babić, A. (2017). Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571
Babić, Andrea. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571
Babić, Andrea. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571
Babić, A. (2017). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571
Babić A. Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571
A. Babić, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka pri sušenju gljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:927571