Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Gredelj, M. (2016). Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125
Gredelj, Maja. "Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125
Gredelj, Maja. "Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125
Gredelj, M. (2016). 'Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125
Gredelj M. Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125
M. Gredelj, "Utjecaj inhibitora HMG CoA reduktaze na esteraze i leptin", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585125