završni rad
Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki

Tretnjak, Karmela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Tretnjak, K. (2017). Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

Tretnjak, K. (2017). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

Tretnjak K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

K. Tretnjak, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u kiseloj i slatkoj sirutki", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:095453

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.