završni rad
Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska

Gruičić, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Gruičić, A. M. (2017). Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

Gruičić, Ana Marija. "Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

Gruičić, Ana Marija. "Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

Gruičić, A. M. (2017). 'Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

Gruičić AM. Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

A. M. Gruičić, "Učinak reciklacije lignocelulolitičkih enzima na proizvodnju lipida s kvascem Trichosporon oleaginosus uzgojenim na hidrolizatu kukuruznog oklaska", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:224478

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.