završni rad
Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala

Marina Šango (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Šango, M. (2017). Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, Marina. "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango, M. (2017). 'Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

Šango M. Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411

M. Šango, "Ekstrakcija polifenolnih spojeva iz komine grožđa primjenom prirodnih eutektičkih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:443411