Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vidović, P. (2015). Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574
Vidović, Petra. "Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574
Vidović, Petra. "Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574
Vidović, P. (2015). 'Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574
Vidović P. Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574
P. Vidović, "Kinetika difuzije polifenola i proteina tijekom inkapsulacije ekstrakta zelenog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:973574