završni rad
Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi

Monika Ivanković (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Ivanković, M. (2017). Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211

Ivanković, Monika. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211

Ivanković, Monika. "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211

Ivanković, M. (2017). 'Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211

Ivanković M. Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211

M. Ivanković, "Stabilnost napitka od lista masline tijekom skladištenja pri sniženoj temperaturi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516211